tiistai 13. huhtikuuta 2010

MATKA ON TAKANA JA HIENOT MUISTOT MUKANA

Sunnuntai-iltana palasimme todella hienolta lomaltamme. Aika loppui kesken, mutta eihän tiedä, jos joskus palaamme sinne vielä uudelleen.

Noin 2000 kilometriä ajelimme eteläsaarella. Lämpötila vaihteli Nelsonin Beachin 25 asteen lämmöstä Fox Glacierin (jäätikön) muutamaan pakkasasteeseen. Sillä puolella maapalloa odotellaan talvea ja kyllä sen näki, että siellä on syksy. Ehdimme nauttia kuitenkin vielä kesäisestä lämmöstä ja kukista!

Sivupalkkiin laitoin yli sata kuvaa, josta voit katso niitä maisemia, missä ajelimme ja ihastelimme. Jostakin syystä Flicker latasi kuvat lopusta alkuun. Joten voit aloittaa kuvien katselun viimeisestä, niin tulee gronologinen järjestys.

Katso ja nauti!

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tervetuloa koti-Suomen kevääseen:).Eilen katselimme matkakuvasi tyttäreni kanssa,tuttuja maisemia hänellekin.Ihan henkeäsalpaavan kaunis maa,pääsispä joskus:).Mukavaa viikonloppua!

Maria kirjoitti...

Kyllä oli mielenkiintoinen maa. Luontonsa puolesta niitä vaikuttavimpia, missä olen koskaan käynyt. Ja erittäin herttaiset ihmiset. Jäi tunne, että sinne pitää vielä joskus palata.