maanantai 19. huhtikuuta 2010

VIELÄ LOMATUNNELMISSA...









Tämä ihana kahvila tien varrella oli lämminhenkinen, tunnelmallinen, vähän rustiikkinen paikka. Ja kahvi ynnä leivokset suussa sulavia. Istuskelimme ruusuköynnösten alla...valkoiset ja vaaleanpunaiset ruusun terälehdet leijailivat pöydällemme. Siihen pöydän ääreen pysähdyimme pidemmäksi toviksi, siinä oli hyvä matkalaisen istua ja ihmetellä :)









Aamulenkillä oli rauhallinen tunnelma, kaunis maisema, eläimiä ja kasveja. Lenkkeilystä vain ei tahtonut tulla mitään, kun piti koko ajan olla kamera valmiina.







Kaunista katsella, tuttuja meillekin. Saniaisilla oli kyllä ihan uudet mitat. Seisoskelin niiden alla, oli aika viehkoa, aurinko siivilöityi oksien lävitse, viidakkomainen tunnelma. En ole aikaisemmin saniaisten alla seisoskellutkaan :D







Hotellin parvekkeelta kuvasin sisäpihaa..kuukin kellotti oudommin...

Ja päivän aluksi tai lopuksi suihkuun tai kylpyyn :)

2 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Vau, mikä lomamaa :)

Maria kirjoitti...

Niin on! Vaikuttavin luonto, mitä on koskaan kohdalle osunut. On se vaan niin hurrrrjan kaukana. Yhteen suuntaan menee noin 2 vuorokautta, mutta on se kyllä sen arvoinen, kun perille pääsee.

Matkamme paluu oli hyvin ajoitettu. Jos olisimme olleet kaksi päivää myöhemmin liikkeellä, ei tiedä missäpäin vielä seikkailtaisiin :D