sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

UUUSI-SEELANTI KUTSUU...

Lähden siis siippani ja ystäväpariskunnan kanssa kahden viikon lomalle: piiiiiitkä lento Lontoon ja Sydneyn kautta Christchurchiin, etelä saarelle. Siellä vuokraamme auton ja huristelemme South Islandin pohjois osan. Matkaan mahtuu varmaan aurinkoa, vesisadetta, uimarantoja, LAMPAITA :) ja samoilua luonnossa. Ja en tiedä mitä muuta...mutta se on jänskää, että täällä koto Suomessa eletään kevättalvea ja siellä ollaan syksyn kynnyksellä.

Joten, ehkäpä blogini on hiljainen kaksi viikkoa, ellei saada siellä mahdollisuutta laittaa tänne terveisiä. Läppäri kyllä kulkee mukana.

Joten, kuulemisiiin!

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ikimuistoista lomaa pitkän valkoisen pilven maassa:).Tyttäreni palasi kuukausi sitten sieltä,sai viettää etelä- ja pohjoissaarilla 7 kk ja toi tullessaan kuvia henkeäsalpaavan kauniista maisemista.Nauttikaa täysin siemauksin:)

Maria kirjoitti...

Kiitos!! Olemme kuulleet, että se on sanoinkuvaamaton paikka, se pitää kokea..

Pian lähdemme...

Laitan tänne viestiä, jos onnistuu, mutta viimeistään matkan jälkeen!

Nautimme!!

Oliver von Schield kirjoitti...

Hyvää matkaa! Taidattekin tosin olla jo siellä. Ette nyt todellakaan kaukana minusta ole! ;) Muistakaahan ottaa paljon kuvia, ja nauttikaa olostanne! :)

Huippu tämä blogi, niin kotoinen olo tulee ku kuvia kattelee, ja mahtavia kesämuistoja! :) Innolla seuraan!

Maria kirjoitti...

Oliver: olen yrittänyt soittaa sinulle, mutta kännykkäsi ei ota yhteyttä, onkohan saldo finito...mutta olemme nauttineet jokaisesta hetkestä täällä. Nyt on lauantai-ilta ja aivan uuvuksiin olemme katselleet ja ihmetelleet jokaisella solullamme. USKOMATON MAA!!

otamme paljon kuvia. Olemme nyt Nelsonissa, ja huomenna jatkamme vähän pohjoiseen päin beachille. Sitten länsirantaa etelään päin.

Välillä vähän haikea ajatella, että olet täällä aika lähellä, eikä kuitenkaan nähdä. Mutta sitten kesällä!!

Laitan taas jossain vaiheessa terveisiä. Kuvia en taida tässä vaiheessa pystyä laittamaan..

Have a nice Easter!

Horsma kirjoitti...

Löysin tämmöisen blogin =). Viettäkää ihana loma, nauttikaa maisemista ja karistakaa Suomen kova talvi taaksenne. Paluu tuleekin olemaan helpompi, sillä täällä on kevät tullut jo täydellä voimallaan. Matkakuvia odotellessa,

-Heljä-

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattomia maisemia olette kaukana nähneet ja kokeneet upeita hetkiä siellä. terveisin Andy napapiiriltä