lauantai 17. joulukuuta 2011

Viikko jouluaattoon, joulusoundeja

Joulupukki oli höyli ja antoi nuorelle herralle hartaimman toiveen jo etukäteen, KITARAN. Ja nyt on kiva nauttia kitarallisesta tunnelmasta joulua puuhastellesamme :)


Vaaleat kaardemummaiset sydänpiparit leivoimme nuorimmaisen neidin avustuksella. Ohjeen löysimme täältäMaukkaan mureita!  Perinteisesti joku pellillinen meinasi kärvähtää...                 
 Susan Lordin ihanan enkelin myötä,
rauhoittavin terveisin joulukiireisille
5 kommenttia:

Irene kirjoitti...

Nyt kuluu aika varmasti nuorella herralla mukavasti, kun koulussakaan ei kait enää ole mitään niin tähdellistä näin lähellä joulua. Ties vaikka oppisi joululauluja soittelemaan!
Suloiset sydänpiparit!
Ihanaa joulunodotusta!

Ainosofia kirjoitti...

Maria kirjoitti...

Irene ja Ainosofia, Kiitos Teille! Meillä kuuluu mukavaa kitarasointujen opettelua. Sinnikäs kaveri, opetteli soittamaan aivan ITSE pianolla ja nyt kitaralla, viulullakin hieman.. Hänen mukaansa musiikki on metmatiikkaa, eli kaunista! Minun pitää vielä paljon opetella, että voin sanoa matematiikkaa kauniiksi ;)
Juu, joululauluja jo tuntuu kuuluvan...ihania nuo nuoret!

Nautin tästä hetkestä,joulun ajasta, kiireetöntä, teemme vain välttämättömät, olen siis edelleenkin saikulla...OPETTAVAINEN KOKEMUS! Joulun voi ottaa vastaan vähemmälläkin rehkimisellä.

Sitä toivon jokaiselle! Nauttikaa yhdessä olosta, rakkaudesta, pienistä asioista ympärillä, glögistä ja piparista... siivoukset ehtii keväällä, kun aurinko paistaa...

Hallatar kirjoitti...

Kaunista ja tunnelmallista... Ihana enkeli. Mie rakastan enekeleitä. =) <3

Maria kirjoitti...

Una, Kiitos! Minä rakastan myös! Ne kulkevat meidän rinnallamme jokaisena päivänä...