maanantai 24. lokakuuta 2011

SAIKKULAISEN PÄIVÄT...

...täyttyvät lukemisesta
ja tyttären leipomista herkuista...
ja ajatuksista jouluun...
Minulla on sellainen tapa (en tiedä onko outo), että luen kahta kirjaa yhtä aikaa. Alakerrassa on nyt jo kyllä luettuna Johan Boynen Tarkoin vartioitu talo. Mielenkiintoinen lukuelämys, mutta sanoisin, ettei mikään aivan ehdoton, mutta kiva ihan...Kirjan kansi on kutsuvan kaunis. Ja kyllä kirjassa on jänskiä mielikuvituksellisia juttuja...kannatta siis lukea loppuun asti.
Ainakin Leena Lumi ja Sara ovat tehneet kirjasta blogeihinsa kirjoituksen. Voin suositella kirjaa, mutta huikaisevimpiakin kirjoja olen lukenut :)
Yöpöydälläni on tällä hetkellä Maija Asunta-Johnstonin Onnellisen naisen vuosi. Linkkinä joskus Hesarissa ollut kirjailijan haastattelu. Pidän kirjan sopivan rennosta sisällöstä. Olen lukenut muutkin hänen kirjansa. Kirjat ovat samassa sarjassa Anneli Vainion kirjojen kanssa. Mukaansa tempaavia kirjoja. Lukekaa ihmeessä!


Keittiön ikkunaan on syttynyt tuikkivaa lämpöä

ja kuistin ikkunalle istahti Nisse-poju

sekä ulkona lepattavaa valoa ohikulkijoille.


Ja kädestä tilannetiedoitus ;)


särkylääkkeitä kuluu, tunnottomuus sormissa jatkuu (tämäkin kömpelöä, vasurilla välillä) ja toivotaan pikaista toipumista! Kädet syyhyävät jo tekemään...lukeminen on kyllä myös kivaa!


Terveisin Vaahteramäen sairaslomalainen (muut täällä viettävät syyslomaa)
 

5 kommenttia:

Marie Elisabeth kirjoitti...

Tunnelmallista olo vaikka hieman harmillisissa merkeissä, toivottavasti kätesi paranee pian.
Pulla, kirja ja joulun tuulahdus mikä ihana yhdistelmä <3

Antoisia syysloman päiviä!

Riitta kirjoitti...

Täällä kohtalo toveri, saikkua kestäny jo 8 viikkoa vaivaisenluu leikkauksen takia ja kun ei ole ihan normisti parantunu vielä 5 viikkoa lomaa jäljellä ! Joulua olen minäkin jo alkanut haaveilemaan ja kynnttilöitä poltellut omaksi ilokseni :)
Toivotaan että vaivat hellittää ♥

Maria kirjoitti...

Marie: Kiitos, kovin toivon itsekin toipumista! Mutta aina pitää etsiä positiivista ja nyt on se, että aivan luvan kanssa "pitää olla tekemättä" mitään ;) mutta niin jo käsityöt ja muut ihanat kutsuisivat...

Riitta: Voi voi, sinulla jalka ja minulla käsi. Minä taidan kuitenkin selvitä vähemmällä saikulla. Koitahan parantua! Mutta nyt pitää asennoitua, että nyt sitten lepäillään. Siitä huolimatta jouluun jo hiipii mieli :)

Maikki kirjoitti...

Toivuhan pian kuntoon!!!

Maria kirjoitti...

Kiitos Maikki! Eiköhän tästä :)