sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

SYNTTÄRIKAHVIT KUISTILLA

Maaliskuussa on miehelläni syntymäpäivä. Tänään sattui huiman kaunis auringonpaiste, joten katoimme kahvit kuistille. Koko perheen voimin istuimme mukavan päivähetken nauttien toistemme seurasta ja vanhimman tyttären tekemästä lakkakermakauksta. Lakat on poiminut meidän sulhaspoika rakkaansa kanssa Pohjoisen soilta. Harmi, että sulhaspojan morsian ei päässyt paikalle.

Varmaan arvaattekin, että kesällä saamme viettää juhlia, jotka järjestää tämä kihlapari :)
Ihana suunnitella kesää. Mutta onhan meillä sitä ennen ne "kaksosten" lakkiaisetkin, jos vain kaikki menee onnellisesti.

Aurinkoista alkavaa viikkoa toivottelee

6 kommenttia:

SariW kirjoitti...

Aivan ihanan tunnelman olet saanut noihin ylimpiin kuviin ! Upeita !
Kyllä noin ihanalla kuistilla kelpaa kahvitella : )

Maria kirjoitti...

Kiitos Sari :)
Tunnelma olikin kiva ja keväinen. Olisa vaan jatkossakin sellaisia aurinkoisia päiviä. Hangen kautta valoisuus vain moninkertaistuu.

Maria kirjoitti...

Hei Vaahtera-Maria,

kiitos kommentistasi blogiini! Kiva, että muitakin nykyisiä ja entisiä ulkosuomalaisia käy blogissani! Piti heti tarkistaa, että onkohan sitä jota puutaheinää kirjotellu aiemmin :D

Kauniita kevätpäiviä!

Toivottelee,
Maria

Maria kirjoitti...

Kiitos Maria vastavierailustasi!
Kuule, varmasti ei ole puutaheinää :D :D

Villa Haikara kirjoitti...

Oi, mitä tunnelmapaloja kuistikahveilta :)
Selailin blogiasi ajan kanssa ja ihastuin haaveiden taloonne. Sykähdyttävä rakennus kiviseinineen ja kaarevine ikkunoineen. Haluaisinpa tuon projektin sivustaseuraajaksi!

Maria kirjoitti...

Villa Haikara: Kiitos vierailustasi! Haaveiden Talomme on ihana. Tarvitaan vielä aikaa ja rahaa, jotta haave täyttyisi kokonaan, mutta ajan kanssa ;) juuri noihin kiviseiniin ja kaari-ikkunoihin mekin ihastuimme! Kyllä varmasti pääset seuraamaan projektin etenemistä, kunhan se etenee :D

Päivitän sitä tänne blogiini, mutta tällä hetkellä unelma vielä uinuu edelleen...