sunnuntai 17. lokakuuta 2010

SYKSYN TULET SYTTYVÄT

Syksyn ja hämärän tullen valot syttyvät kuistin ikkunoihin, kivet heräävät loistamaan. Sauna lämpiää ja tunnelmavalot syttyvät myös pesuhuoneessa...Saunan jälkeen takan ääressä nautitaan ensimmäiset lämpimät glögit ja teet piimäpullan ja juustomuffinssin kera.


Ihana syksy ja tunnelmavalot. Mieli siirtyy talven juhlakauteen: Pyhäinpäivä, Isäinpäivä, Adventtijuhlat, Itsenäisyyspäivä, Pikkujoulut ja lopuksi kaiken kruununa oikea JOULU.

Tunnelmallista talven odotusta. Pukeutukaa lämpimästi ja talvirenkaat alle!


5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanan värikäs Kivirivi:).Teidän takka on tosi kaunis,kuten myös leivinuuni vieressään.On kyllä ihanaa,kun on syksy ja edessä nuo kaikki mainitsemasi juhlallisuudet ja ihana joulun odotus:)Nautiskellaan!Mukavaa sunnuntaita Vaahteramäkeen.

Maria kirjoitti...

Kiitos Tiina!
Kivet ovat ihania..takkakin on mukava, varsinkin talvi-iltoina ja kyllä uunissa muhineet laatikkoruuat ja paistokset ovat vertaansa vailla :)

Vielä, mitä kaipaan takka-uunikokonaisuuteen, on puuliesi! Se vain ei silloin rakennusaikana tuntunut tarpaalliselta, mutta nyt kyllä tuntuisi.

Unknown kirjoitti...

Ihanaa kun löytyi toinen kynttilä/tuikkuhullu.Sullakin näyttää olevan kohtailaisen komea rivistö noita ihania kivi-tuikkuja...arvaas mitä, miullakin on noita aikamoinen määrä...hih.hih...

Juu-ikkunat on ihan noessa, kynttilöiden polttelusta.

Mukavaa viikonjatkoa sinulle.
Pstt.muuten sulla on ihana tausta tässä blogissasi.

Helena, The Swenglish Home kirjoitti...

Yes, isn't this time of the year lovely, when you can light candles and fires at any given time, and create a lovely atmosphere!

Wishing you a light-filled and cosy weekend,
Helena, The Swenglish Home

Maria kirjoitti...

Tuija: Kiitos ja ihanaa jatkoa sinnekin! ;)

Helena: Thank you very much! Very atmospheric week for you too!