tiistai 17. tammikuuta 2012

Hyvää päivää pitkästä aikaa! 你好。 Nǐ hǎo

Hiljaiseloa Vaahteramäen blogissa, mutta ei muuten Vaahteramäellä. Matkajärjestelyt alkavat olla paketissa: rokotukset, passit, viisumit, asunnot siellä ja täällä, lasten koulut, Minni-kisun hoito...ja monta muuta asiaa...no, joka reissuun lähtee, seikkauluun lähtee. Se tietää monta puhelua, kyselyä, sopimista, järjestämistä...Nyt alkaa näyttä jo hyvältä.

Tässä kuvia määränpäästä Risto-reippaan kuvaamana. Toivotaan, että bloggailu onnistuu Kiinassakin.
Kiitos.  謝謝。 xièxie.

Kuulemisiin, Maria

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kuulemisiin, ja hyvää matkaa vai pitäisikö sanoa hyvää asumista! Toivottavasti bloggaus onnistuu sieltäkin, olisi kiva nähdä edes joku kuuluminen sieltä, vaikka aikasi varmasti muuhun meneekin.
Kiitos näistä kuvista, ai että, vihreää nurmea ja lehtiä puissa, voi ihanuus!

Jenni kirjoitti...

Hyvää matkaa ja onnea matkaan! :) Minäkin toivon, että saat bloggailtua Kiinasta käsinkin. Se Suzhoun/Shanghain seutu oli minusta mukavinta ja länsimaisen mielestä ehkä "helpoimmin asuttavinta" Kiinaa, ainakin yhden kiertomatkan perusteella. Olette suuren mutta toivottavasti kiehtovan seikkailun edessä!

Eve kirjoitti...

Hyvää ja turvallista matkaa! Kiinan puutarhoja varmasti meille esittelet, jos siellä vain onnistuu blogimaailmat...?

Maria kirjoitti...

Oho, miten pienellä tekstillä näkyy nämä kommentit?? Mitähän täällä on tapahtunut ja miten sen saa isommaksi? Olen näköjään aika kömpelö näissä tietotekniikka-asioissa ;)

Kiitos paljon! Jänskättää kovasti ja niin innoissamme olemme. Ihan varmasti johonkin kiinalaiseen puutarhaan pitää päästä! Kevät alkaa siellä herätä ja lämpö sitämukaa. Arvatkaa vain kuinka paljon lämpöä ja vaola odotan!

Ja edottomasti lupaan kuvia teille näyttää.

Aivan kuten Jenni sanoit, tuo alue on helpointa Kiinaa länsimaalaiselle. Mutta varmasti aivan tarpeeksi jännittävää silti ;)

Maria kirjoitti...

No niin, korjasinpa sitten sen "pienuusongelman" näin ponnahdusikkunalla ;)

Jenni kirjoitti...

Sinulla on ainakin yksi hyvä puutarhanihailumahdollisuus: Suzhoussa on "kaunein kiinalainen puutarha", vanha talo ja suloinen puutarha, jossa tosiaan aistii, että se on suunniteltu todella tarkkaan. Sellainen levollinen keidas hälinän keskellä. En muista nähtävyyden nimeä, mutta luultavasti se on jo tiedossasi. ;)

Maria kirjoitti...

Jenni, kiitos vihjeestä! Kerro vain muitakin mahdollisia paikkoja. Kaiksta otan nyt vaarin...

Jenni kirjoitti...

En pysty palauttamaan paikan nimeä mieleeni, vaikka muistan hyvin, miltä siellä näytti. Wikipedian mukaan Suzhoussa on suorastaan runsaudenpula näkemisen arvoisista puutarhoista: tuolla sivun loppupuolella on pitkä puutarhaluettelo http://wikitravel.org/en/Suzhou#b

Maria kirjoitti...

Just noita sivuja minäkin jossakin vaiheessa lueskelin. Saa nähdä kuinka moneen paikkaan ehdin..

Aion kyllä niin monta kuin vain suinkin. Siellä on kevät tulossa ja puutarhat heräävät loistoonsa. Kyllä tohkeissani olen :)

Mari kirjoitti...

Oi, tämän blogin laitan heti muistiin... Hyvää matkaa teille! Toivottavasti tosiaan bloggailu onnistuu sieltä käsin, aion kyllä seurata :)