torstai 11. elokuuta 2011

ELOKUUN VÄREJÄ


Ensin harjaneilikoita, jotka ovat minulle tärkeitä kukkia. Ne tuovat mukavia muistikuvia lapsuudestani: äitini kukkapenkissä kasvoi aina harjaneilikoita.


                                       Kaunis daalia, joka vain jaksaa kukkia ja kukkia...


                                            Erikoisen kaunis mustaselja Blacklace.Ja lopuksi meidän pihavahtimme: Minni-rouva. Katsokaa ilmettä, kun naapurin koiruli uskaltaa liian lähelle!

Tänään alkoivat koulut ja esikoulut. Turvallista ja antoisaa kouluvuotta ihan jokaiselle, lapselle ja aikuiselle, joka jonkin päiväkodin, koulun tai oppilaitoksen oven on tänään aukaissut!


5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tosi kauniinvärisiä harjaneilikoita.Minullekin ne ovat kukkia,jotka aina muistuttavat äidistä.Ne ja tähän aikaan myöskin kukkivat rohtosuopayrtit,joita hän kutsui ylioppilasneilikoiksi.ihana myös tuo Black Lace ja Minni-rouva on kuin mustaa silkkiä synkeine katseineen<3

Maria kirjoitti...

tiina, minä pidän myös rohtosuopayrteistä,nekin ovat todellakin perinneperennoja.
Balcklace on onneksi menestynyt meidän korkeuskilla, vaikka moni sitä epäilee, taitaa olla niin paksun hangen alla talvisin...virosta tuotu.

Minni kyllä muistaa arvokkuutensa;)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanat VÄRIT ja kisu!!terveisin romulyyli-riitta.

Irene kirjoitti...

Hienoja värejä noissa harjaneilikoissa.
Black Lacea minäkin olen katellut "sillä silmällä'", mutta vielä en ole kotiin kantanut.

Maria kirjoitti...

Riitta Sinikka ja Irene, Kiitos!
Harjaneilikoissa on upeat värit. Siinä se niiden suosio taitaa ollakin. Jossakin vaiheessa puhuttiin, että harjaneilikka on unohdettu, mutta luulen sen suosion taas kasvavan.

Minni-kisu on kivaliini ja söpöliini. Tietää kyllä arvonsa ;)