perjantai 15. huhtikuuta 2011

TUNNUSTUS JA KUVAHAASTE

Dublinin ostosparatiisien kauneutta
Haikaranpesä kodiksi blogista lennähti ihana tunnustus ja samalla kuvahaaste. Kiitos kovasti sinne Ranskaan, kauniisiin maisemiin ja todella kauniiseen kotiin. Usein vierailen kivassa blogissa.


Kuvahaasteessa piti avata arkiston neljäs kuvakansio ja esitellä sieltä neljäs kuva. Se sattui muutamien vuosien takaiseen Dublinin matkaamme.

Varsinaisen vaikutuksen tekivät Dublinin talojen uskomattoman upeat ulko-ovet. Niiden ovien takana asuu varmaan onni ja ilo. Kauniita olivat ja sen verran erikoisia, että niihin kiinnitti heti huomion. Jonkin tiedon mukaan irlantilaisten uskomus on karkoittaa pahat henget eri värisillä ulko-ovilla.

En malta olla laittamatta muutamaa muutakin kuvaa mukaan.

Matka-aikamme oli maaliskuu ja sehän oli meille pohjoisen asukkaille, kuin olisimme kesässä käyneet. Puistot olivat ihanassa kevätkukinnassa ja ruohokentät vihreinä, kirsikat sun muut mantelit kukkivat vaaleanpunaisina.
Ilma oli todellakin tyypillinen irlantilainen, satoi ja paistoi viiden minuutin välein. Kun sait takin päälle ja sateenvarjon aukaistua, niin jo paistoi aurinko kauniisti!

Mukavaa viikonloppua Teille kaikille ihaNAISILLE!  (Varmaan naiset taitavat olla se suurin Vaahteramäen vierailijakunta). Huomenna lennähdän käymään pääkaupunkimme keväässä. Saatanpa tuoda sieltäkin joitakin kuvatuliaisia.

Ei kommentteja: