torstai 17. helmikuuta 2011

PENKKARIAJELUT OULUN PAKKASESSA 17.2.2011

Täynnä ääntä, energiaa ja nuoruuden intoa kevään 2011 ABIT ilahduttivat jälleen, pakkasesta huolimatta. Meidänkin "kaksoset" olivat auton kyydissä, eri lavoilla vain :)

"Eliitti kulkee edellä", huusivat lyskalaiset.

Oulun aikuislukion oma AGENTTI.


Olemme jo sillä puolella talvikuukausia, että saamme suunnitella kevättä. Jos kaikki hyvin menee, meillä juhlitaan tuplalakkiaisia keväällä.

Tammikuu meni talvihorroksessa kirjoja lukien (sivupalkissa äsken lukemiani kirjoja, suosittelen) ja villasukkia kutoen. Sain neulottua 5 villasukat, yhdet säärystimet, lakki-kauluri -systeemin ja aloitin vielä ihanasta Novitan Puro -langasta boleron. Mutta kun välillä pitää käydä töissäkin, niin se on vielä kesken...

Neuloin kahdet sukat Alpakkalangasta. Kylläpäs tuli lämpimät ja pehmoiset. Nuorimmainen sai Novitan Marjaretkisukat. Ne ovat nyt hänen luokkansa tytöillä IN. Ihanaa tämä villasukkatrendikkyys, lapset saavat pukeutua lämpimästi ja ovat kaiken lisäksi muodikkaita!
Torstaiterveisin

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Todellakin joulusta jäi sellainen lukemisen vimma, yöunet tahtoivat jäädä lyhyiksi...mutta kun jonkun kirjan lumoihin pääsee, ei malta lopettaa. Ja onhan noissa "vain" fiilistelykirjoja osa. Arjan Saunakirja on hauska, kivasti lähestytään aihetta naisellisista näkökumista.
Voi, on niin paljon hyviä kirjoja, että..

Toivotaan, että lakkiaiset saadaan järjestää ja juhlia. Mutta katsotaan, kaikki aikanaan!

Unknown kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani ja just eilen mietiskeltiin että lämpötilaeroa on ollut jopa 50 astetta (äitini kirjoitti että Hämeenlinnassa oli ollut -30) se on jotenkin niin hurjaa.
Ihanat villasukat olet tehnyt ja niistä tuli mieleen että sain niin kauniit villasukat joululahjaksi etten ole edes raaskinut käyttää niitä, mikä on ehkä vähän hölmöä:)
Voi noita penkkariaikoja...se oli lystiä.

Riitta kirjoitti...

Hei1 Kiva kun jätit blogiini tassunjäljen,tulin heti vastavierailulle :)

Maria kirjoitti...

Riitta: Kiitos vierailustasi myös täällä! Ihanaa vierailla tunnelmallisisssa ja kodikkaissa blogeissa, kuten Kotipurosikin on, niistä saa intoa, iloa, voimaa, lämpöä.. Tervetuloa lukijaksenikin!

Henrietta: Laithan vain villasukat jalkaan, siellä ne lämmittävät eniten ;)
Totta kyllä, valmiita neuleita on ihana ensin ihastella ja katsella ja käsissä pyöritellä.