tiistai 21. helmikuuta 2012

DRAGONFLY


Sumuisen, mutta aika lämpimän päivän iloksi me naiset kävimme  DRAGONFLYssä

Olipa ihana kokemus. Ystävällinen kumarrus, ja seurasimme "hoitotyttöä" kivipolkua pitkin hoitohuoneeseen, tuikut paloivat hämärässä, vesi solisi ja kaunis rauhottava musiikki soi taustalla.Hoidoksi otimme nyt ensimmäisellä kerralla tunnin kestävän koko vartalon aromaattisen öljyhieronnan.
Onpa nyt mukava olo, sopivan tuntuinen myös minulle "niska-käsivammaiselle". Taskussa on nyt kymmenen voucheria odottamassa seuraavia kertoja. Jalkahoito, käsihoito, hartiahieronta...

Launtaina kävimme taylorilla, housut ja paidat laitettiin tilaukseen. Mittapoika oli kyllä tarkan oloinen, mutta niin nopeasti se tapahtui, että tuli mieleen, ehtikö kirjuri olla yhtä nopea ;) Huomenissa pitäisi olla valmista. Saapas nähdä, millainen on työn jälki ja muutenkin. Jos vaatteet vaikuttavat hyviltä ja istuvilta, sitten voi jo ajatella muutakin ompeluttamista :)   Lets see..

Maanantaipäivä kului Suomi-koulun merkeissä. Aamupaivällä olin kaverina suunnittelupalaverissa, jossa vakiopettajat suunnittelivat tulevaa. Minun osuuteni taisi olla siellä jutustelun puolella ;) ja kahvin särpiminen kera laskiaispullien..

Iltapäivällä oli neidillämme oma Suomikoulu. Singaporen kansainväliselle koululle huruuttelimme taksilla kahden opettajan (Suomi-rouvien) kanssa. Olipa vaikuttavan kokoinen yli tuhannen oppilaan  koulukompleksi. Omat uimahallit, monet urheilukentät+salit, hieno sisäänkäynti suihkulähteineen jne...

Päivämme kulkevat jo rutiininomaisesti täällä. Aamupäivät kotikoulua ja iltapäivisin jotain muuta. On niin monta paikkaa, mihin olisi kiva ehtiä, että huh huh. Mutta raapaisemme herkut päältä ;)

Palataan taas. Laitan kuvia vanhan kaupungin puolelta pikapuoliin. Viime lauantaina siellä pyörimme. Kuvien lataaminen kestää jostakin syystä todella kauan ja nyt neiti odottaa kärsimättömänä, että lähdetään uimaan tuohon alakertaan. Meikäläinenkin tarkenee siellä uida, on nimittäin mukavan lämpöiset vedet altaissa ja uiminen tuntuu olevan muutenkin paikallaan!

Rentouttavia terveisiä Marialta

Ei kommentteja: