keskiviikko 19. lokakuuta 2011

KÄSI KIPEÄ- KOKO MARIA ON KIPEÄ

Niin se sitten on, että Vaahteramäessä ollaan kipeänä. Kipu lähtee pistoksena oikeasta olkavarresta/lapaluusta ja säteilee koko oikeaan käteen. Sormet turrana ja pääkin turrana vahvojen kipulääkkeiden takia, käsi tuskilla...hermopinne siis..minun heikko kohtahan on aina ollut niska-hartiaseutu ja elämän edetessä ne muistuttavat itsestänsä tällä tavalla.

Joten päivitykset täällä on nyt harvakseltaan..(vasen käsi ei ole minun vahvuuksiani, hiiren käyttö hidasta ja kirjoittaminen vielä hitaampaa).

Jospa pian saataisiin oikea avain kivun aiheuttajaan, pakko päästä kuviin!

Kyllä taas huomaa sen, että terveyttä pitää aivan itsestään selvänä asiana. Joten kunhan tästä paranen, niin...kyllä taas on ilo touhuta terveellä kädellä, kiitollisena terveydestä!


Kivun kanssa kamppaileva


Jatkokirjoitus eiliseen: 

Kävin kaularangan kuvissa: ei onneksi prolapsia (välilevyn pullistumaa), mutta kulumaa kyllä. Hups, siis minulla alle 5 kymppisellä kulumaa! Juu, onhan tuota kaulaa käännelty ja niskaa väännelty pian 47 vuotta, että kait se sitten jossakin näkyy ja tuntuu. 

Nyt sitten särkylääkkeitä ja lepoa! Hermoratatutkimukseen jossakin vaiheessa...
Lääkäri sanoi, että kirjaston kautta kotiin, että aika kuluu. Ja nyt sitten on vino pino kirjoja odottamassa sairaslomalaista ;)7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auts,paranemisia sinne <3 Itellä on taas selkä...lääkäri pisti jo kerran sairaalaan joten en sitten viitti tohtorille äkkiseltään mennä...josko se tästä ku hetken istuu...

Tuija kirjoitti...

Pikaista parantemista Marialle,ja aurinkoista loppuviikkoa.
Terveys on tärkeintä ja sitten sen vasta huomaa kun sairastuu.Tsemppiä.

Zelda kirjoitti...

Voi sinua, tsemppiä nyt parantumisen tielle:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Voi..Parane pian!!

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Nina: Kiitos! Koitahan saada itsekin selkäsi kuntoon. Voi meitä Vaahteramäen naisia ;)

Tuija: Kiitos kovasti! Terveys on niin kallis asia, että sen menettäminen vaikuttaa kaikkeen! Mutta nyt vain kuulemma lepo auttaa...

Zelda: Kiitos paljon, tsemppiä nyt tarvitaan!

Riitta Sinikka: Kiitos sinullekin paljon! Nyt pitää odottaa ja antaa ajan parantaa.

Daisy kirjoitti...

Voimia sinulle. Toivottavasti vaiva on jo lieventynyt. Onneksi ei kuitenkaan pullistumaa!

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Daisy, kiitos! Hieman on vaiva helpottanut, mutta jo kohta kaksi viikkoa on etu- ja keskisormet olleet tunnottomat, ei kiva! Kuulemma joskus pitkäveteistä tämä toipuminen...ja niin syyhyttäis jo jotain tehdäkin!