keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Arkea mökkiloman jälkeen, mutta kevät jo pilkistää...Pyykkikone ja kuivausrumpu on ollut ahkerassa käytössä mökkiloman jälkeen ja puhtaita vaatepinkkoja on kannettu kaappeihin..

Maatiasiamaryllis oli avannut lomamme aikana ensimmäisen kukkansa. Olen tätä kukkaa saanut odottaa monta vuotta. Sain joskus pienen pieniä sipuleita ystävältäni ja nyt, varmaan neljän vuoden jälkeen, sipulit ovat kasvaneet siihen mittaan, että kukkivat :)
Kukan väri on haalean punainen, sellainen tyypillinen "maatiaisen" värinen, ei kirkkan punainen. Kukan kokohan on huomattavasti pienempi kuin jalostetun sisarensa, mutta minusta hellyttävämpi..

Alkuviikosta ajelin myös Elinan Patio -kauppaan (nyt kun se vielä on) ja tässä jotain sieltä. Sakset on mahtavat! Ja tuo hurjan hieno multakauha odottaa varmaan yhtä innokkaasti kuin minäkin, että pääsisi tositoimiin..Savinen "pinjankäpy" riepu oli jäänyt pakkaseen terassille ja tietysti se oli rapautunut ylhäältä rikki. Kuivatin ja liimasin sen entiselleen. Liimauskohta näkyy, mutta eihän yksi kolo komeassa haittaa!

3 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Upea amaryllis! Mulla on joskus amatsoninlija kukkinut, mutta se on ollut varmaan vahinko! Ei oo moneen vuoteen enään semmosta ihmettä nähty.Ihania lumikuvia saa nyt varmaan joka puolella Suomea, alkaa vaan jo kyllästyttää tuo lumi. Eilenillallakin satoi taas lisää...Mulla pitäis pian pääsiäisen jälkeen pihatyöt alkaa, mutta taitaa vähän viivästyä! Pirteää viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Jotakin kautta tupsahdin blogiisi:)
Tervetuloa tänne mukavaan blogimaailmaan!
Suloinen amaryllis ja nuo sakset ovat mahtavat! Sellaiset haluaisin itsellenikin:)
Leppoisaa sunnuntaita!:))
Marge

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Eeviregina: kiva yllätys tuo amarylliksen kukkiminen olikin, kun on jonkin aikaa pois kotoa, aina jotain tapahtuu sillä välin ;)
Kiitos visiitistäsi! Tervetuloa toistekin.

Marge: Kiitos. Olenkin pian kokonaisen kuukauden ollut oman blogin pitäjä. Tähän näköjään jää koukkuun...ei vain tahdo olla aikaa kaikkeen, mutta eipä tästä tarvitse ottaa pakkopullaa, tilanteen mukaan :)
Piipahdin sinunkin blogissasi. Kivoja juttuja sinulla siellä ja tyttärilläsi.
Kivaa alkavaa viikkoa! Ja kiitos visiitistäsi, tervetuloa uudelleen..