tiistai 1. toukokuuta 2012

Humble Administrator's GardenHumble Administrator's Garden eli nöyrän virkamiehen puutarha on yksi Suzhoun kauneimpia.
Tässä esittelen sen kuvasarjana:


 

Puupionit olivat aloittamassa kukintaansa. Harmi, olisi ollut ihana saada pionit kuvaan täydessä kukassa.

 Todella sykähdyttäviä yksityiskohtia oli joka puolella. Nautin ja kuvasin!
                      Teehuoneen ikkunoiden takaa...

                                       Bonsait ruotuun.

Aika viehättäviä pikkukioskeja...

Ja lopuksi kävelimme Ping Jiang Lulle, kanavakadulle teelle.


Ajatukset ovat vielä Suzhoussa, vaikka viikonloppuna laskeuduimme Helsinki-Vantaalle... ja sieltä matka jatkui kohti Oulua :)

Toivottavasti säät lämpenevät ja KESÄ tulee! Vapputerveisin,

Maria

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hauskaa ja aurinkoista vappua!
Ihana puutarha, nuo veistokselliset vaahterat ja kirsikat sun muut ovat niin ihania ♥ Ja yksityiskohdatkin mietitty, mahtavan näköinen paikka!

Saila kirjoitti...

Hei, vastaan vielä tuolla aiemmin esittämääsi kysymykseen, vaikka ehkä joku muukin on jo vastannut (mutta sen postauksen kommenteissa ei näkynyt): kysymäsi näsiän tavoin kukkiva puu näyttäisi minusta olevan juudaksenpuu, Cercis. Se on tuttu myös Välimeren seudun puutarhoista, mutta ehkä laji voi olla eri, Euroopassa se on yleensä Cercis siliquastrum.

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Kiitos Saila,
Humble A:n puutarha on sykähdyttävän kaunis paikka. Kuten sanoit, niin tarkasti suunniteltu ja rakennettu puutarha. Yksi kauneimmista puutarhoista.

Niin, sainkin jo selvitettyä sen juudaksenpuun. Hieno, toisaalta aivan luonnottomankin näköinen, niin runsas on kukinta.

Kyllä nyt tuntuu noiden kiinalaisten värien jälkeen, että voiko ympäristö enää värittömämpi olla, kuin tämän hetkinen luonto täällä Pohjolassa! No, kuukauden päästä on toivottavasti jo toisen näköistä ;)

maiju kirjoitti...

Kauniisti olet kuvannut Kiinalaista luontoa ja ympäristöä. Ihana nähdä kuvista kuvaajan nautinto kuvatessa:)
Toivottavasti sinä lämpenent täällä suomen keväässä. Tiedän tunteen kun on kylmä luissa ja ytimissä. Ilman villaisia sukkia tai villapeittoja en itse pärjäisi mökkiolosuhteissa vaikka onhan meillä kakluuni ja sähköpatterikin. Mutta puilla yritämme lämmittää. Mieheni ei palele, se on maiju joka palelee vain.
Mukavaa kotiutuimista Suomeen!

Annukka kirjoitti...

Ihania kuvia! Ikavaa, kun jo lahditte, mutta me tulemme pian perassa :) Nautimme kovasti viimeisista kuukausista taalla. Ja lammosta! Loppuviikoksi on luvattu joka paivalle noin +30. Pian lampo tulee sinnekin :) Toivottavasti naemme kesalla! Annukka

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Maiju, kiitos! Kovasti täällä yritän sopeutua, kaksi päivää olen ollut jo takaisin töissä. Eiköhän se tästä, arki palauttaa aika pian normaalirytmiin..ja vällyjä lisää päälle..kalsarit jo kaivoin talven jälkeen uudelleen jalkaan ;)

Annukka, kiitos hurjasti seurastanne! Ikävä teitä on. Tervetuloa takaisin! Ehdottomasti kesällä tapaamme :)

Multasormi kirjoitti...

Huokaus. Nuo kukkivat puut saa minut huokailemaan...

Vaahtera-Maria kirjoitti...

Kyllä vain, niin on kaunista ja värikästä! Onneksi täälläkin kotona alkaa luonto jo kukoistamaan...lämpöä vielä vähän lisää :)